Nå har du sjansen og vi trenger din hjelp !PhotoGrid 1447840848307


Prisen på nytt klubbhus ligger på mellom 8 og 10 millioner kroner. Dette er mye penger og det sier seg at dette er et enormt løft for Stavanger kajakklubb. Og det er her vi håper at du og alle andre medlemmer kan bidra.


Vi har allerede fått over 1,4 millioner kroner fra Gjensidigestiftelsen

og klubben har spart penger på bok, så vi er klare til å sette i gang bygging så snart de siste detaljene er på plass.


Nå trenger vi hjelp av alle som kan tenke seg å bidra, eller som vet om noen som kan tenke seg å bidra. Det trengs folk som kan jobbe med sponsorer, kanskje har du et firma som kan bidra ? Kanskje jobber du i en bedrift som ønsker en samarbeidsavtale, kanskje har du kontakter og er flink til å selge ut de gode ideene ?

Sitter du på gode ideer eller midler som trenger gode formål, har du tid og anledning, er du selvsagt velkommen til å bli med oss på dette videre.


Kontakt daglig leder Kalle Eide på telefon 905 88 513 eller send en epost til : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dersom du kan tenke deg å bidra.

 

 


Det kommer snart et informasjonsmøte for alle som er interesserte i prosessen videre og du er selvsagt og velkommen til dette.


Det er i dag en husgruppe som koordinerer dette men vi trenger også din hjelp for å komme helt i mål, så ta gjerne kontakt uansett hva du kan bidra med, her er ingen bidrag for små.


Selve byggeprosessen tar Nordbohus Sandnes AS seg av, men vi skal jobbe med kajakkstativer, lagerrom, verksted, treningsrom, uteområde, brygger m.m., så her får alle som har lyst, anledning til å bidra etterhvert som det nærmer seg.


Det har vært jobbet med klubbhus i minst 15 år og nå nærmer det seg en realitet. Veldig mange har vært involvert og engasjert i dette. Mange ildsjeler, entusiaster, styrer, husgrupper og andre har allerede lagt et fantastisk grunnlag, som gjør at vi nå faktisk nærmer oss med store skritt. Tomten er på plass, ferdig regulert og vedtatt i flere omganger, tegningene av huset og uteområdet er ferdige, mange søknader om midler er sendt og flere kommer i tiden fremover.


Hva får vi for disse pengene og denne innsatsen ? Huset eller husene som er det mest riktige, skal bla. inneholde dette: Båthuset nærmest sjøen skal inneholde så mange kajakker som mulig, en flott brygge gjør det lett for alle å komme seg ut og inn, samtidig som det blir en liten strand for de som foretrekker dette.


Hovedbygget inneholder 2 store kajakklagre, tørkerom, garderober, verksted, møterom, kurslokaler, kontor og treningsrom der du kan trene samtidig som du nyter utsikten over sjøen. I tillegg diverse smårom som lager, toaletter, teknisk rom m.m. Alt er selvsagt universelt utformet, slik at alle kan bruke dette.

Det blir kajakkplasser både for klubbens og for medlemmenes kajakker og vi satser på at dette vil være med å sikre en god rekruttering i framtiden.


Uteområde med bord og benker, stativer for spyling av kajakker, grillplass og en fantastisk beliggenhet ved sjøen, gjør at vi håper dette blir et samlingssted for alle padlere i hele regionen.


Det er dette vi skal bygge og vi håper selvsagt du vil være med å bidra.


Ta kontakt så skal vi se hva vi kan få til sammen.