Stokkavannet - en flott arena for rekreasjon, mosjon og konkurranse.20160612 untitled 0031

 

Om vi skrur klokka noen år tilbake i tid, så var Fjøset ved Stokkavannet vårt eneste klubbhus, og medlemsmassen var betydelig mindre. Den gangen fikk de fleste sin første kajakkopplevelse i flattvannskajakk på Stokkavannet, og tok så steget videre til hav, om en ikke ble en ihuga balansekunstner og flattvannsentusiast.

Etterhvert har vi fått lokaler ved sjøen, og medlemsmassen og kursaktiviteten på hav har vokst betraktelig. Havpadling er en fin aktivitet som kan by på mange fine stunder og opplevelser, men vi i flattvannsgruppa har og lyst å slå et slag for aktivitetene som klubben kan tilby på Stokkavannet. Her er det rom for både unge, eldre, mosjonister, turpadlere og treningsfriker.

 

Eksempler på de tilbudene vi har på Stokkavannet i dag er:

-padleskole for aldersgruppen 10-15 år

-rekruttgruppe (barn/ungdom)

-konkurransegruppe (for de som har valgt kajakkpadling som sin idrett)

-introkurs - introduksjon til flattvannspadling

-mandagspadling - for rekreasjon og mosjonspadlere

-minikurs i fremdriftsteknikk

 

Flattvannsgruppa er i dag en forholdsvis liten gruppe aktive padlere, men drømmen er at "Fjøset" kan bli en sosial møteplass så vel som en padlearena.

For å få dette til trenger vi mennesker som kan gledes over en felles aktivitet, uansett hvilken bredde og fasong kajakken har. Uansett om en padler for rekreasjon eller trening, fort eller langsomt.

 

Så vår utfordringen til klubbens medlemmer er: har dere lyst til å bli med og løfte og videreutvikle miljøet og aktivitetene på Stokkavannet?

 

Vi søker padlere på alle nivå, og vi søker personer som kan være med å lede og organisere aktivitetene. Vi har behov for hjelpetrenere/assistenter på vannet, følgebåtkjørere, praktikere til vedlikehold av kajakker og utstyr, systematikere til arrangementkomite for klubbmesterskap, og de sosiale for miljøskaping og kanskje litt kakebaking og kaffekoking.

 

Ta gjerne kontakt med oss i flattvannsgruppa om du har spørsmål, eller har lyst å bli en del av flattvannsfamilien.

Vi håper å høre fra akkurat deg!

 

Padlehilsen fra Marit  marit.nilsen(a)lyse.net  og Eli  eli.hereide(a)lyse.net