logogrønn  

I uke 30, fra onsdag til søndag, arrangeres NM Veka i Stavangerregionen. NM Veka er et arrangement som samler 43 forskjellige idrettsgrener fra 26 forskjellige forbund til en felles ramme rundt NM mesterskapene. Arrangementene vil foregå på forskjellige arenaer i Sandnes, Sola, Randaberg og Stavanger.

Stavanger kajakklubb vil være teknisk arrangør for NM kajakkpolo som går av stabelen 29 og 30 ajuni.

Mer informasjon om de forskjellige idrettene,samt tid og sted for aktivitetene finner du på den offisielle nettsiden til NM Veka.

 
NM kajakkpolo 29-30 juni 2019.

I Stavanger kajakklubb har kajakkpolo vært en vintersyssel i basseng der spillet til tider minnet mer om rygby i kajakk enn kajakkpolo...   Bassenger var lite, polokajakkene var byttet ut med elvekajakker, og kapasiteten til å ta imot nye spillere var liten.  De siste årene har det vært jobbet med å anlegge utendørs bane, lære regelverk, og å få opp et lag. Når NM nå sparkes i gang, vil dette være Stavanger kajakklubbs pololag sin andre NM turnering på hjemmebane...                                                               SKKlogo2013  npf

 

     

 

 

NM Arena

Under NM veka vil det være arrangement rundtomkring i hele regionen. Noe av tanken bak NM Veka er å samle og synliggjøre idrettene, og det har derfor vært fokus på å legge arrangementene der publikum er. For Kajakkpolo sin del, så er arenaen plassert sentralt i Stavangers, men nøyaktig lokasjon er ikke avgjort enda.

 

Lagledermøte

Det vil bli avholdt lagledermøte på fredagen 28 juni (mer info om tid og sted kommer). Her må lagledere stille med oppdaterte liste over navn på alle spillerne som skal delta og eventuelle siste endringer på laget.

 

Påmelding / Deltageravgift

Påmelding av lag sendes til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Påmeldingen må inneholde navn på lagleder, klubb, antall spillere og om dere har en som kan stille som dommer i noen av kampene.

Deltageravgift per lag: 500 kr
Deltageravgift enkeltspiller (lagløs spiller): 100 kr
Lagleder vil motta faktura per epost for innbetaling av deltakeravgift.

 


Program

 

 Dag Aktivitet Klokkeslett Sted
  Fredag Rigging av bane kommer Stavanger
Lagledermøte kommer kommer
  Lørdag Gruppespill kommer Stavanger
     
Oppvisnngskamp     
  Søndag Semifinaler, bronsefinale og finale kommer Stavanger
Avslutning og medaljesermoni kommer Stavanger
Nedrigging av bane kommer Stavanger

 

Overnatting

For å gjøre NM arrangementet mer sosialt, har vi ønske om å samle flest mulig til overnatting på Mosvangen camping. Denne campingplassen ligger nært Stavanger sentrum, og har også et utendørs badeanlegg som nabo. Det er mulighet for både telt, hytter eller bobil/campingvogn for de som har det. 

Mer info om Mosvangen camping her.

Mer info om Gamlingen svømmeanlegg her.

 

Kontaktpersoner

Stevneleder      
Sikkerhetsansvarlig      
Frivillighetskoordinator      
       

 

Frivillige

Før, under og etter arrangementet trenger vi hjelp til forskjellige oppgaver.

Fredag Rigging av bane, skifteområde, avstenging av Vågen ++
Lørdag Sekreteriat
Vakter, arena og oppholdsområde/garderobe
Medisinsk beredskap
Stand, presentasjon av klubben
Nattevakt ?
Søndag Sekreteriat
Vakter, arena og oppholdsområde/garderobe
Medisinsk beredskap
Nedrigging og rydding

 

Se også facebook for mer info.