Klikk deg inn til høyre for å å lese mer om de ulike turene som var i 2018.

 

Nedenfor ser du turbeskrivelser for turer i 2018

 

  

21427466 1284133375048362 7484945094085920657 o
 

RYFYLKE RUNDT 27. - 29. APRIL

 

Vi tar opp igjen en gammel klassiker og inviter til tur Ryfylke rundt, mellom holmer, øyer og skjær.

Dette er en lengre tur, der vi bruker fredags ettermiddag, hele lørdag og søndagen på sjøen.  En glimrende oppkjøring til kajakksesongen.

Start: Klar i kajakk på klubbhuset, fredag 27. april kl. 1800. Det finnes godt med parkering i båthavnen. Det er selvsagt anledning til å padle fra andre startsteder. Meld i så fall fra hvor startpunkt er til turleder. 

Slutt: Vi satser på å komme i land Søndag 29. april ca kl 1800, samme sted.

Antall kilometer/tempo:
Fredag ca 14 kilometer fra Kajakklubben til Rossøysundet. 
Lørdag ca 30 kilometer fra Rossøysundet til Ombo (kortere rute kan etter avtale velges til overnattingssted) Lunsj, is og kaffe på Ølesundet v/Randøy Handel.
Søndag ca 32 kilometer fra Ombo til Kajakklubben – vi spiser lunsj på den flotte Vignesholmen.

Nøyaktig padlerute kommer vi tilbake til. Den vil være avhengig av vær og vind og variasjonsmuligheten er flere, så vi kan velge det som passer oss best.

Nivå deltaker: 
Grunnkurs hav. Du må være forberedt på å padle minst tre-fire timer i strekk, med fullastet kajakk. Noen lengre fjordkryssinger må påregnes.

Bekledning: 
Tørrdrakt anbefales, eventuelt padle/turklær/våtdrakt.
Overnatting: 
Ta med eget telt og et par vedkubber(hvis du har) til felles bål.

Påmelding: 
Til turledere innen 25. april og må inneholde: navn, telefon og navn/telefon til nærmeste
pårørende. Sendes på epost til: smaavoll(a)gmail.com

Turledere: 
Anne Lise Fossum 920 83 874 og Kjell Hauge, telefon 97573851 ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Kartreferanse: 
https://goo.gl/maps/qjXTxMJzCxj


Innenfor dette området skal vi padle, detaljene kommer vi tilbake til . Ta gjerne med kart/kompass/gps.

Pakkeliste:
Kajakk med alt utstyr, slepeline, primus, myggmiddel, badetøy, telt, sovepose, liggeunderlag og det er praktisk med lys/lykt.
Mat/drikke: alle ordner dette selv, en fordel å ha med ferskvann og gjerne noe godt å drikke til maten på kveldene. Vest er obligatorisk på alle turer.
Klubbens turkajakker kan bookes på epost til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Nivå/Gradering av turen:
2 stjerner, det vil si følgende farvann/forhold: Stort sett skjermet farvann, kryssing av noen fjordstrekk kan være en utfordring men vi kan variere ruten etter vær og vind.

Velkommen til en solskinnstur i Ryfylke!


NÆRØYFJORDEN 10. - 13. MAI

Vi bruker Kristi Himmelfartshelga til å utforske Unescos verdensarvområde i Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden, med å padle fra Gudvangen til til Flåm, og får med oss et fantastisk norsk fjordlandskap som er på sitt flotteste med ville fosser på denne tiden av året.

Planleggingsmøte: Torsdag 3. mai kl 1930 – 2100 i klubbhuset, fordeling av utstyr, kajakker, pakketips, kjøring m.m.

Start: Avreise i private biler fra Stavanger torsdag 10. mai, ca 33 mil / 6 timers kjøring til til Gudvangen, og overnatter i telt eller hytte på Gudvangen camping. (http://www.visitgudvangen.com/index.htm)

Torsdag kveld kan vi og benytte anledningen til å kjøre noen biler til Flåm (ca 20 km) slik at de står klar når vi avslutter turen.

Les mer om Nærøyfjorden her: http://www.naroyfjorden.no/

Fredag morgen kjører vi 2 km ned til stranda i Gudvangen hvor vi setter kajakker på sjøen og er klar til start kl. 1000. Vi padler ut Nærøyfjorden, forbi hundrevis av flotte fosser og et nydelig landskap. Vi runder inn i Aurlandsfjorden hvor landskapet åpner seg mer etter ca 17 km. Matpause underveis blir det selvsagt tid til, og vi nyter utsikten og roen underveis.

Vi padler inn i Aurlandsfjorden, under den karakteristiske fjellformasjonen Beitelen (http://www.sffarkiv.no/sffbasar/default.asp…), før vi nærmer oss brygga ved Stigen gård.

Stigen gård er verdt et besøk, og de som ønsker det tar en bratt tur opp dit på ettermiddagen.

Etter ca 23 kilometer kommer vi til Stokko, et område enkelt tilrettelagt for camping, med fine marker, utedo og turmuligheter for de som ønsker det.

Når vi er etablert i leir på Stokko, er det flere muligheter. De som ønsker det kan padle ca 5– 10 minutt tilbake og ta turen opp til fjellgården Stigen, evt til Beitelen, alternativt gå en tur langs stien til Undredal (ca 2 km), eller bare sette seg ned og nyte utsikten langs fjorden.

Lørdag morgen kl. 1000 starter vi fra Stokko. Første stopp er Undredal etter ca 2 kilometer. Her er det butikk, et idyllisk miljø, de berømte geitostene og Undredal Stavkyrkje er absolutt verdt å få med seg, så vi bruker litt tid her før vi fortsetter. Les mer om Undredal her: http://www.visitundredal.no/

Turen forsetter inn Aurlandsfjorden med stupbratte fjellsider. Vi padler videre ca 14 kilometer inn til Flåm denne dagen, og går i land på stranda midt i sentrum.

Vi satser på overnatting på Flåm camping (http://www.flaam-camping.no/) det er ca 300 meter å gå fra stranda og det er muligheter både for telt eller hytte dersom noen ønsker det.

Sannsynligvis tar vi en maxitaxi til Gudvangen for å hente bilene(ca kr 100 pr person).

Felles middag og avslutning i Flåm sentrum på kvelden, og deretter velger folk selv tidspunkt for hjemreise

Søndag morgen er det avreise når det passer den enkelte. De som vil kan gjerne ta en tur med Flåmsbanen, https://www.visitflam.com/flamsbana/ og oppleve enda mer, evt er det og mulig å padle i retur til Gudvangen dersom en ønsker det.

Antall kilometer/tempo:
Fredag ca 23 kilometer fra Gudvangen til Stokko
Lørdag ca 16 kilometer fra Stokko til Flåm

Vi padler i moderat turtempo som passer de fleste. Vi stopper og lager lunsj underveis fredagen, og det er muligheter for bading, fiske og fjelltur for de som ønsker det.

Nivå deltaker: Grunnkurs hav. Du må være forberedt på å padle minst et par timer i strekk, med fullastet kajakk. Kamerat- og egenredning må du kunne og det er og viktig at deltakerne kan hjelpe andre i en utsatt situasjon.

Bekledning: Våt- eller tørrdrakt anbefales, det er fortsatt veldig kaldt i sjøen..

Overnatting: Ta med eget telt til overnatting. Klubbens lavvo kan brukes dersom flere vil dele på denne.

Påmelding: Innen 2. mai og må inneholde: Navn, telefon og navn/telefon til nærmeste pårørende, samt antall ledige plasser i bil til kajakker/personer.

Turledere: Trine B. Nilssen og Kalle Eide

Kartreferanse: 
https://www.google.com/maps/embed…

 

Pakkeliste: Kajakk med alt utstyr, primus, myggmiddel, badetøy, varme klær til kveldene, telt, sovepose, liggeunderlag og det er praktisk med lys/lykt.

Mat/drikke: Alle ordner dette selv. Ta gjerne med noe godt å drikke til maten på kveldene. Husk drikkevann for to dager

Klubbens turkajakker kan bookes på epost til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nivå/Gradering av turen:
2 stjerner, det vil si følgende farvann/forhold:
Stort sett skjermet farvann, men det kan være langt mellom mulighetene til å komme i land.

Velkommen til en flott tur i et fantastisk landskap


PINSETUR TIL BØMLO 18. - 21. MAI

Vi tar turen til det fantastiske eldoradoet som det er blant Bømlo sine mange holmer og skjær. 

Sett av datoen, mer info om padleruter, overnatting, kjøring m.m. kommer etterhvert.

Les gjerne mer om padling på Bømlo her: http://bomlobok.no/bomlo-rundt-i-kajakk/index.html


 TUR TIL HIDRA 1. - 3. JUNI
Da kan vi invitere til en fantastisk tur til Hidra igjen.

Turen passer for alle og opplegget tilpasses ulike ferdighetsnivå. Det blir muligheter for kortere og lengre turer med utgangspunkt i Husøya der vi tilbringer helgen.

Start: her er det flere muligheter og du velger selv hvor du vil starte(husk at du skal tilbake på søndag og at været kan skifte)

Start 1. Fra Stavanger fredag kl 1700 for de som padler fra Abelsnes, start ca kl 1900 fra Abelsnes, 10 kilometer padling
Start 2. Fra Sandnes fredag kl 1400 for de som vil padle fra Flikka, ca 25 kilometer padling og en møter de fra Abelsnes underveis.
Start 3. En kan og ta ferje over til Hidra og kjøre til Eie, herfra er det 3 kilometer skjermet padling

Slutt: Søndag 3.juni returnerer vi til Stavanger på ettermiddag/kveld.

Antall kilometer/tempo:
Flikka - Abelsnes ca 15 km. 
Abelsnes – Husøy ca 10 km. 
Eie – Husøy ca 3 km. 
(Husøy – Rasvåg ca 7 min padling for de som vil inn å kjøpe is)

Vi må improvisera dersom været blir dårleg og dette må deltakerne være forberedt på.

Dersom været tillater det prøver vi på en lengre tur f.eks. Hidra rundt (ca 25 km) en av dagene.

Lørdag og søndag legger vi opp til padleturer ut fra Husøy. Hvor vi padler kommer an på ønsker og ferdighetsnivå på deltagerne. Vi har muligheter til tøff tur eller en aldeles rolig tur. Det er glimrende forhold for bølgepadling for dem som liker det og er kvalifisert for det. 

Toppturer er også mulig. For dem som nettopp har vært på teknikkurs og for dem som skal på aktivitetslederkurs er det mulig å repetere padleteknikker i løpet av helgen.

Husøy er friområde der det er lov å campe og brenne bål. Det er et utetoalett på stedet og stor steinbrygge der vi tar opp kajakkene. Glassflasker er ikke lov på Husøy. Drikkevarer bes derfor å medbringes i plast, aluminium eller papp emballasje. 

Dersom alle tar med et par kubber hver med ved til bål hadde det vært fint. I Rasvåg er det butikk og muligheter til å handle på lørdag formiddag.

Nivå deltaker: Grunnkurs hav er kravet for å delta på turen. De ulike aktivitetene kan variere i vanskelighetsgrad og turlederne vil informere om dette

Bekledning: våt- eller tørrdrakt anbefales.

Overnatting: ta med eget telt og et par vedkubber(hvis du har) til felles bål

Påmelding til turleder Roar Berge: roberge(a)broadpark.no

Klubbkajakker bookes på epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kartreferanse: http://kart.finn.no/?lng=6.60089&lat=58.22072&zoom=13&mapType=normap&markers=6.57167,58.20836,r,Brukerdefinert


Pakkeliste:
Kajakk med alt utstyr, primus, myggmiddel, badetøy, telt, sovepose, liggeunderlag og det er praktisk med lys/lykt. 
Mat/drikke: alle ordner dette selv, en fordel å ha med ferskvann og gjerne noe godt å drikke til maten på kveldene. Vest er obligatorisk på alle turer.


Nivå/Gradering av turen:
To til tre stjerner : Deltagere som padler Flikka må ha minimum grunnkurs hav og være sikker på at en kan padle 25 km i varierende vindforhold. Deltagere fra Abelsnes må ha minimum grunnkurs hav. 
For dem med lite erfaring kan det anbefales å ta ferjen over hvis været ikke er på det beste.

Padlevest og sikkerhetsutstyr er obligatorisk på turer i klubbregi. De som vil prøve på rockhopping må ta med hjelm. Tørrdrakt anbefales.


NYBEGYNNERTUR PÅ LUTSIVANNET 9. - 10. JUNI
Dette er turen for deg som kanskje aldri har vært på overnattingstur med kajakk tidligere. En tur som skal passe for de aller fleste. En tur der det ikke er fokus på å padle langt eller fort, men der du kan få litt erfaring i hva som er praktisk å ha med og hva som kanskje bør ligge igjen hjemme. Og selvfølgelig skal vi kose oss med god kajakkprat ved bålet.

Dag/dato: Lørdag 09.– søndag 10. juni 2018 – vær/vindforbehold.

Start/slutt: Vi møtes ved Hogstadvika lørdag kl. 11.00 og pakker i kajakkene før vi setter kursen mot en grei leirplass. Vi regner med å være tilbake ved Hogstadvika søndag kl. 16.ca - (kommer an på været) 

Lørdag legger vi opp til en rolig tur inn til leirsted, gjerne med en pause underveis. Leirsted velges etter værmelding og nivå på deltakerne. Når leiren er etablert blir det en tur lengre innover i vassdraget. Søndag morgen blir vi enige om å padle korteste vei tilbake til bilene, eller om vi vil ta en lengre tur. Evt kan gruppen deles.

Nivå deltaker: Grunnkurs hav.

Bekledning: Tørrdrakt/våtdrakt eller behagelige treningsklær anbefales. Kle dere etter vanntemperaturen, og ta med skift! Muligheter for bading og redningsøvelser.

Overnatting: Ta med eget telt, eller avtal å dele med andre. Det er begrenset plass til telt. Klubbens har lavvo som kan lånes

Turledere: Elizabeth: 936 48 756 og Karl: 482 60 263 Ring oss gjerne – ingen spørsmål er for dumme!

Påmelding: til Pettersenelizabeth(a)gmail.com innen 04.juni. Må inneholde: navn, telefon og navn/telefon til nærmeste pårørende. 

Husk å gi beskjed om du skal låne klubb-båt.
Er det noen som trenger transport av kajakk? Gi beskjed – så avtaler vi henting og tar eventuelt med en henger. 

Det er fisk i Lutsivassdraget. Fiskekort kan kjøpes på https://www.inatur.no/
 før turen eller via mobil-app.

Kartreferanse: http://kart.finn.no/?lng=5.87961&lat=58.87631&zoom=14&mapType=normap&markers=5.85652,58.88656,r,Brukerdefinert


Pakkliste:
Kajakk med alt utstyr, telt, sovepose, liggeunderlag og klesskift (noe varmt til kvelden), lys er praktisk.
Kokeapparat/grillrist/grillkull, myggmiddel. Mat/drikke, husk drikkevann – det finnes ikke på leirstedet.
Kartmappe og kompass. Taueline om du har.
Vest og utstyr for egenredning er obligatorisk på alle turer i regi av SKK

Nivå/Gradering av turen:
2 stjerner, det vil si følgende farvann/forhold: Stort sett skjermet farvann og vi kan det meste av tiden holde oss nær land. Du må være forberedt på å padle minst 1-2 timer i strekk, med fullastet kajakk.
Kamerat- og egenredning må du kunne og det er viktig at deltakerne kan hjelpe andre i en utsatt situasjon. 

Det blir felles planleggingsmøte med pakketips i klubbhuset, Tirsdag 06. juni kl 18.30. Vi går igjennom hva som bør være med og hvordan det bør pakkes 


Velkommen til en rolig og fin padletur. 

TUR TIL LYSEFJORDEN 15. - 17. JUNI
SKKs tradisjonelle tur til Lysefjorden, med stupbratte fjellsider, fossefall, Fantahålå samt Preikestolen og Kjerag sett fra sjøen. Gode muligheter for å se både sel og fallskjermhoppere på turen.

I år satser vi på tur i flott sommervær, uten mygg og vind, så dette må du få med deg.

Sett av datoen og følg med, mer informasjon kommer

Vi padler fra Lauvik til Dørvika på fredag kveld, lørdagen fra Dørvika til Håheller og søndag formiddag fra Håheller til Lysebotn før vi tar ferja i retur til Lauvik.
---------------------------------------

Nivå deltaker: Grunnkurs hav. Du må være forberedt på å padle minst et par timer i strekk, med fullastet kajakk. Kamerat- og egenredning må du kunne og det er og viktig at deltakerne kan hjelpe andre i en utsatt situasjon.

Bekledning: våt- eller tørrdrakt anbefales, samt myggnetting

Overnatting: ta med eget telt og et par vedkubber(hvis du har) til felles bål

Kartreferanse: http://bit.ly/1TijdK9


Pakkeliste:
Kajakk med alt utstyr, primus, myggmiddel, badetøy, telt, sovepose, liggeunderlag og det er praktisk med lys/lykt. Husk penger til båten, ca kr 300,-
Mat/drikke: alle ordner dette selv, en fordel å ha med ferskvann og gjerne noe godt å drikke til maten på kveldene. Vest er obligatorisk på alle turer.


Nivå/Gradering av turen:
2 stjerner, det vil si følgende farvann/forhold:
Stort sett skjermet farvann, kryssing av Høgsfjorden kan være en utfordring og ved dårlig vær tar vi ferja over til Oanes. 
Det kan være skumle fallvinder i Lysefjorden og langt mellom plassene en kan gå i land.

Velkommen til en av de store klassikerne i kajakk 

 SOMMERTUR TIL SØRLANDET 1. - 8. JULI
Vi satser på klubbtur til det blide Sørlandet til sommeren og håper flest mulig vil være med. 3, 4, 5, 6 eller 7 dager kan du selv velge, ruten er ikke endelig bestemt men vi legger opp til at folk kan være med så mange dager de selv ønsker. Sett av denne uken og bli med på en fantastisk sommertur i kajakk, der vi opplever holmer og skjær, idylliske sørlandsperler og det blir sikkert en tur gjennom Blindleia og. Følg med for oppdaterte turplan utover våren.

Planleggingsmøte i midten av juni for de som skal være med

FRA FJELL TIL (FLEKKE-) FJORD 18. - 19. AUGUST

Kajakk og dresinsykling i ett - her får du muligheten til å bli med på en fantastisk tur fra fjell og ned til fjorden.

Vi starter med å kjøre fra Stavanger til Tonstad lørdag morgen. Padlingen starter ved enden av Sirdalsvannet. Det kan bli en liten pause før vi starter, da vi må vente på de som har kjørt om Flekkefjord. 

Første dag har vi den lengste padledistansen på 23 km. Vi overnatter i telt ved sandstranda nær Modal.

Søndag morgen er vi klar til å padle kl 11, vi padler de resterende 3 kilometerne av Sirdalsvannet, cruiser stille og rolig ned Lunde elva til Sirnes Stasjon. Her blir vi møtt av Flekkefjordbanens Venner som står klar med dresiner.

Her bruker vi litt tid på å stroppe kajakkene til dresinene. Så sykler vi på dresinene ned til Flekkefjord sentrum. Turen går gjennom mørke tunneller og bratte helninger. Dresinturen tar ca 3 timer med pause. 


Start/slutt: Vi kjører fra klubbhuset kl 09:00 lørdag morgen, er tilbake i kveldinga på søndagen.

Antall timer i kajakk
Lengste stekk er på lørdagen, 23 km ca 5 timer.

Nivå deltaker: grunnkurs hav

Bekledning: våt- eller tørrdrakt anbefales

Påmelding på epost til turleder: markv.30(a)online.no 

Turledere: Tron Tjøstheim og Gro Drangeid

Pris for turen er inkludert leie av dresin kr 600,- Dersom du skal ha plass til kajakken på tilhenger koster dette kr 200,-

Pakkeliste:
Kajakk med alt utstyr
Sykkel hjelm
Hodelykt(når vi sykler igjennom tunellene)
Stropper til å feste fast kajakken på dresinen.
Mykt underlag, for å beskytte kajakken på dresinen
Mat til eget behov
Telt/Sovepose
Vest er obligatorisk på alle turer

Nivå/Gradering av turen:
2 stjerner: 
Kan bli litt bølger på vannet, om der er mye vind. Lengste distansen er på lørdagen, men det vil bli pause på halvvegen.
Du må være forberedt på å padle minst to timer i strekk. 

Velkommen til en stemningsfull tur på Sirdalsvatnet!


NYBEGYNNERTUR MED OVERNATTING 25. - 26. AUGUST

Dette er turen for deg som kanskje aldri har vært på overnattingstur med kajakk tidligere. En tur som skal passe for de aller fleste. En tur der det ikke er fokus på å padle langt eller fort, men der du kan få litt erfaring i hva som er praktisk å ha med og hva som kanskje bør ligge igjen hjemme. Og selvfølgelig skal vi kose oss med god kajakkprat ved bålet.

Dag/dato: Lørdag 25.– søndag 26. august 2018 – vær/vindforbehold.

Start/slutt: Vi møtes ved klubbhuset lørdag kl. 12.00 og pakker i kajakkene før vi setter kursen mot en av de mange flotte øyene vi har i nærområdet. Vi regner med å være tilbake ved klubbhuset søndag kl. 1500.ca - (kommer an på været) 

Lørdag legger vi opp til en rolig tur inn til leirsted, gjerne med en pause underveis. Leirsted velges etter værmelding og nivå på deltakerne. Når leiren er etablert blir det mulighet for en tur lengre tur. Søndag morgen blir vi enige om å padle korteste vei tilbake til klubbhuset, eller om vi vil ta en lengre tur. Evt kan gruppen deles.

Nivå deltaker: Grunnkurs hav.

Bekledning: Tørrdrakt/våtdrakt eller behagelige treningsklær anbefales. Kle dere etter vanntemperaturen, og ta med skift! Muligheter for bading og redningsøvelser.

Overnatting: Ta med eget telt, eller avtal å dele med andre. Det er begrenset plass til telt. Klubbens har lavvo som kan lånes

Turledere: Erik Rødsand og Richard Strivens 
Ring oss gjerne – ingen spørsmål er for dumme!

Påmelding: må inneholde: navn, telefon og navn/telefon til nærmeste pårørende. 

Husk å gi beskjed om du skal låne klubb-båt.

Kartreferanse: klubbens padlekart/skjærgårdskart for Stavanger dekker området vi padler i

Pakkliste:
Kajakk med alt utstyr, telt, sovepose, liggeunderlag og klesskift (noe varmt til kvelden), lys er praktisk.
Kokeapparat/grillrist/grillkull, myggmiddel. Mat/drikke, husk drikkevann – det finnes ikke på leirstedet.
Kartmappe og kompass. Taueline om du har.
Vest og utstyr for egenredning er obligatorisk på alle turer i regi av SKK

Nivå/Gradering av turen:
2 stjerner, det vil si følgende farvann/forhold: Stort sett skjermet farvann og vi kan det meste av tiden holde oss nær land. Du må være forberedt på å padle minst 1-2 timer i strekk, med fullastet kajakk.
Kamerat- og egenredning må du kunne og det er viktig at deltakerne kan hjelpe andre i en utsatt situasjon. 

Det blir felles planleggingsmøte med pakketips i klubbhuset, dato kommer


KLUBBSAMLING PÅ KVITSØY 7. - 9. SEPTEMBER

 

Sett av helgen 7. - 9. september til vår store samling på Kvitsøy. Vi tilbyr mange forskjellige turer, kurs og aktiviteter i fantastiske omgivelser.

En uhøytidelig, sosial og padlemessing flott helg som du bør få med deg.

 


GODMAT - TUR 2018 - 6. - 7. oktober

 

Bli med på årets God Mat - tur, en flott avslutning på sommersesongen.

Vi møtes i klubbhuset senest kl 1330, pakker i kajakkene og padler i rolig tempo ut til Tingholmen. 
Der setter vi opp telt og rigger oss til, før vi fyrer opp bål og griller og begynner å lage til de herligste retter.

Antall kilometer/tid i kajakk:
Lørdag kl. 1400 padler vi direkte til Tingholmen, en rolig tur på ca et par timer i kajakken. Søndag går turen tilbake og vi beregner ankomst klubbhuset ca kl 1500

Bekledning: Tørrdrakt/våtdrakt eller behagelige treningsklær anbefales. Kle deg etter temperaturen i vannet og husk varme klær til kvelden.

Overnatting: telt, hengekøye, lavvo, gapahuk eller under åpen himmel. Vi setter opp klubbens lavvo – gi beskjed hvis du vil overnatte i denne (god plass og flere lavvoer ved behov).

Turledere: Gro Drangeid og Tron B. Tjøstheim

Påmelding på epost til: markv.30(a)online.no
Påmeldingen må inneholde navn, telefonnummer, samt navn/tlf. nr til nærmeste pårørende.

Låne klubbkajakk ? Epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Nivå/gradering av turen: Nivå deltakere: Grunnkurs hav. Gradering: 2 stjerner, dvs stort sett skjermet farvann. Vi padler stort sett mellom byøyene. Du må være forberedt på å padle 1 – 2 timer i strekk, med fullastet kajakk. Kamerat- og egenredning må du kunne og det er viktig at deltakerne kan hjelpe andre i en utsatt situasjon.

Mat: 
Vi ordner med store griller og bål, samt tilbehør som salater, poterer, brød, dessert m.m. 
Si gjerne fra hvis du vil bidra med noe

Du tar selv med det du vil spise av kjøtt, fisk eller annet, til grilling eller annen tilberedning. 

Frokost og lunsj på søndagen ordner du selv. Det er ikke ferskvann på Tingholmen, så husk å ta med det du trenger av drikkevann og andre drikkevarer

Ta gjerne med noen egg i en flaske, litt skinke, osv til omelett søndag frokost. Gi beskjed om du har noen mat-allergier, så prøver vi å ta hensyn.

Pakkeliste:
Kajakk med alt utstyr, telt/sovepose/liggeunderlag, klesskift og varme klær til kvelden,
Tallerken/bestikk/stormkjøkken, ta gjerne med lite skjærebrett og kniv til middagslagingen. 
Lys er praktisk og vest er obligatorisk på alle turer.

Kartreferanse: https://www.google.no/maps/place/Tingholmen,+Sandnes/@58.9680021,5.8527915,13z/data=!4m2!3m1!1s0x463a33333af5ed57:0x1326a93e4d2bb2ff?hl=en