Vi er i gang igjen med faste fellesturer hver onsdag. Onsdagspadlingen passer for alle. Dette er turer med kaffipause og mye god drøs.

Du må være klar i kajakken kl. 18:00, på sjøen. Vi returnerer ca kl 21:00. Du må være medlem i Stavanger Kajakklubb og ha fullført grunnkurs hav for å delta.

På onsdagstur padler vi en god time, før vi har kaffepause. Ta gjerne med deg en matpakke og noe varmt på termosen. Etter pausen padler vi tilbake til klubbhuset.

Du kan låne en av klubbens mange kajakker med utstyr. Bekledning må du stå for selv. Har du ikke tørrdrakt eller våtdrakt, kan du padle i turklær - slik som mange andre. Kle deg etter vær og temperatur, og ta gjerne med deg et skift pakket i tørrpose i kajakken.

Dette er en tur for alle, uansett nivå, og vi tilpasser lengde og tempo etter deltakerne. Ønsker du derimot en treningsøkt med høyt tempo, er ikke dette den rette klubbaktiviteten.

Det er turledere tilstede som kan hjelpe deg å finne riktig utstyr og gi deg råd før turen. Møt gjerne opp i god tid slik at du kan ordne kajakk og utstyr i tide til turstart.

Kajakker bookes i padleboken.no når du kommer. Merk at det er ingen forhåndsreservering av kajakker på onsdager.

Velkommen til onsdagspadling i 2023!